2014-04-25 02:10:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Nem kellene mindent kimondania, amit gondol

Napi horoszkóp április 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem kellene mindent kimondania, amit gondol, vagy legalábbis nem azonnal. A keresetlen szavakkal ugyanis megbánthatja azt, akit pedig nem szeretne. Gondolja át mit mond, vagy ne is mondjon semmit. Bízza az időre a változást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne tulajdonítson olyan túl nagy jelentőséget bizonyos szavaknak, amit mások a fejéhez vágnak. Legalább ön próbálja meg megőrizni a higgadtságát! Hamarosan, akár még a mai napon megkapja a vágyott bocsánatkérést is, ha türelmes marad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyon sok teendője halmozódott fel ezen a héten, de ne akarjon mindennel egyszerre, egy nap alatt végezni. Ennek csak kapkodás lenne a vége, és így sokkal nagyobb a lehetősége annak, hogy hibát vétsen. Az meg még egy probléma.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Tegye félre a sértett büszkeségét, és hívja fel ön a kedvesét! Ha szeretné, hogy megszűnjön a mosolyszünet önök között, akkor önnek kell ehhez megtennie az első lépést. Persze, ha ön a hétvégéjét egyedül akarja tölteni…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem úgy alakul a napja, ahogy eltervezte. Viszont sokkal jobban. Egy kedves barátja bukkanhat fel a múltból, és ez teljesen eltéríti eredeti szándékaitól. Ez a találkozás akár új irányt is szabhat életének, vagy visszatérítheti a régihez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szerencsés nap lehet önnek ez a mai: van ideje arra, hogy azt tegye, amit a legjobban szeret. Még jobb, ha ez éppen a munkája, vagy ha a munkája a hobbija is egyben. Az alkotókedv ma szinte túlcsordul önben. Vonja be a szeretteit is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Erős önben a késztetés arra, hogy egyfajta mérleget készítsen, számvetést a múlt eseményeiről. Lehet, hogy valami különös történés készteti erre. Talán hibásnak is érzi magát valamiben. Nyugodjon meg: nem ön az egyedüli vétkes.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon egy régi jótéteményéért kap egyfajta dicséretet a sorstól. Lehet, hogy nem pont attól jön majd az elismerés, akivel személy szerint jót tett. De tudnia kell, ez a jó dolog, ami történik ma önnel, nem a véletlen műve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A gyomra rendetlenkedik, vagy a beleiben lehetnek kellemetlen érzései. Ez is arra utal, hogy jobban meg kellene válogatnia az ételeit, amiket eszik. No meg arra is, hogy nem kellene mindent annyira a lelkére vennie.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szerencsésnek érezheti magát a mai napon. A sorsa végre jó irányt vett, elsősorban a társkapcsolati kérdésekben léphet nagyot előre. A nyilvános kapcsolatai is szerencsésen alakulhatnak. Szerződések kötésére kiváló nap ez!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valaki iránt kezd egyre erősebb vonzalmat érezni. A mai napon nem is bírja tovább, feltárja a lelkét az illető előtt. Kiderülhet: a vonzalom kölcsönös, és igen mély lehet. Adjanak egy esélyt egymásnak! Lehet ez egy régi kapcsolat is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napját szentelje a szépülésnek: akár a stílusváltásig is elmehet. Hallgasson a kozmetikusára, varrónőjére, avagy a fodrászára! Ők jobban értenek hozzá, mert jobban átlátják, mi is állna jól igazán önnek. Nem árt egy kis extravagancia.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: